Het Huis van Sinterklaas

Activiteiten

Nijmegen

Pietenboekje

1/6

Zorg dat je een Pietenboekje weet te bemachtigen. De boekjes liggen vanaf 14 november 2018 in een aantal winkels in Nijmegen, in de Mariënburgkapel, worden uitgedeeld bij de intocht op zaterdag 17 november 2018 en zijn te verkrijgen bij alle onderstaande locaties.

Nijmegen

Mijters tellen

2/6

Tel onderweg op de looproute alle mijters van Het Huis van Sinterklaas die je tegenkomt. Zorg dus dat je heel goed oplet, want je wilt er natuurlijk geen één missen! Als je alles mijters gevonden hebt schrijf je het juiste aantal op in je Pietenboekje en ontvang aan het einde een stempel van de Pieten in Het Huis van Sinterklaas.

Nijmegen

De Silent Pietendisco

3/6

De Pieten zetten de Marikenstraat helemaal op de kop, met hun te gekke dansjes zijn ze zeker niet te missen! Kom gezellig een kijkje nemen in De Silent Pietendisco, zet je koptelefoon op en maak een dansje met de Pieten. Zijn de Pieten helemaal onder de indruk van jouw dansmoves? Dan krijg je een stempel in jouw Pietenboekje.

Nijmegen

Het Pieten Kleurterras

4/6

Natuurlijk moet de kleurplaat wel mooi ingekleurd worden voordat je het Pietenboekje laat zien aan Sinterklaas. Bij ’t Hoogstraatje zit Kleurpiet op jouw hulp te wachten. Er zijn ontelbaar veel kleurtjes en pepernoten op het terras. Laat jouw creatie aan Piet zien en ontvang een stempel!

Nijmegen

De Pieten letter-zoek-actie

5/6

De Pieten zijn maar liefst 10 ‘chocolade letters’ verloren in de Hertogstraat. Weet jij ze allemaal te vinden? Welk woord kun je ermee maken? Schrijf het juiste antwoord op in jouw Pietenboekje en laat deze zien aan de Pieten in de straat en ontvang een stempel.

Nijmegen

Het Huis van Sinterklaas

6/6

Neem jouw ingevulde Pietenboekje mee naar Het Huis van Sinterklaas in de Mariënburgkapel. Met een hand vol pepernoten kun je het daar trots laten zien aan de Sint en zijn Pieten. De Sint zal je Pietenboekje ondertekenen.