Het Huis van Sinterklaas

Activiteiten

Dordrecht

Het Pietendiploma

1/5

Zorg dat je een Pietendiploma weet te bemachtigen. De diploma’s liggen vanaf 21 november 2018 in de winkels in Sterrenburg en zijn tijdens openingstijden verkrijgbaar bij Het Huis van Sinterklaas.

Dordrecht

Mijters tellen

2/5

Een van de opdrachten is niet op één locatie, maar door het hele winkelcentrum heen! Tel onderweg alle mijters van Het Huis van Sinterklaas die je tegenkomt. Zorg dus dat je altijd goed oplet tijdens de wandeling! Vul het totaal aantal mijters aan het einde van de route in op je Pietendiploma zodat de Sint precies weet hoeveel mijters de Pieten verstopt hebben.

Dordrecht

Letters zoeken

3/5

De Pieten hebben chocolade letters verstopt in de etalages in het winkelcentrum. Weet jij welk woord je kunt vormen met deze deze 10 letters? Schrijf het juiste woord op je Pietendiploma en laat deze zien aan de Sint.

Dordrecht

Inkleuren

4/5

Kleur jouw Pietendiploma thuis mooi in en en kom tijdens openingstijden terug om deze door Sinterklaas te laten ondertekenen bij het Huis van Sinterklaas.

Dordrecht

Het Huis van Sinterklaas

5/5

Neem je ingevulde Pietendiploma mee naar Het Huis van Sinterklaas. Met een hand vol pepernoten kun je daar trots jouw ingevulde Pietendiploma laten zien aan de Sint en zijn Pieten. De Sint zal je Pietendiploma ondertekenen en het Pietendiploma is behaald!

 

Tot volgend jaar!