Het Huis van Sinterklaas

Activiteiten

Etten-Leur

Het Pietenboekje

1/7

Zorg dat je een Pietenboekje weet te bemachtigen. De boekjes liggen vanaf 13 november 2019 in de winkels in winkelcentrum en winkelhart Etten-Leur.

Etten-Leur

Mijters tellen

2/7

Een van de opdrachten is niet op één locatie, maar door het hele winkelcentrum en winkelhart heen! Tel onderweg alle mijters van Het Huis van Sinterklaas die je tegenkomt. Zorg dus dat je altijd goed oplet tijdens de wandeling! Vul het totaal aantal mijters aan het einde van de route in je Pietenboekje in zodat de Sint precies weet hoeveel mijters de Pieten verstopt hebben.

Etten-Leur

De Stal van Amerigo

3/7

Het paard van Sinterklaas is ook meegekomen naar Etten-Leur! Hij staat in een grote stal op de Markt. Durf jij Ozosnel te aaien? Dan krijg jij van de Pieten een stempel in je Pietenboekje.

Etten-Leur

Verlanglijst

4/7

Natuurlijk heb jij je verlanglijstje voor Sinterklaas allang klaar! Wat wil je het allerliefste hebben? Schrijf je allergrootste wens met de Pieten op de mega verlanglijst op het Markthof en ontvang een stempel in je Pietenboekje. Wie weet komt jouw wens wel uit!

Etten-Leur

De Pieten Rollerskate Disco

5/7

Ben jij een echte danser? Laat al je moves zien aan de Pieten in De Pieten Rollerskate Disco en ontvang een stempel in je Pietenboekje. Je kan je moves zelfs showen op onze rollerskates, of op je zelf meegenomen skates of step! De Pieten Rollerskate Disco kun je vinden naast de Miss Etam.

 

Etten-Leur

De Pieten Letter-zoek-actie

6/7

De Pieten zijn maar liefst 10 ‘chocolade letters’ verloren in de winkelcentrum en winkelhart Etten-Leur. Weet jij ze allemaal te vinden? Welk woord kun je ermee maken? Schrijf het juiste antwoord op in jouw Pietenboekje en laat deze zien aan de Pieten bij Het Huis van Sinterklaas en ontvang een stempel.

 

Etten-Leur

Het Huis van Sinterklaas

7/7

Neem je ingevulde Pietenboekje mee naar Het Huis van Sinterklaas op het Speelplein. Met een hand vol pepernoten kun je daar trots jouw ingevulde Pietenboekje laten zien aan de Sint en zijn Pieten. De Sint zal je Pietenboekje ondertekenen en het Pietenboekje is behaald!

 

Tot volgend jaar!